Klus en Reparatie Service van Casa Castro Services

Klus en Reparatie Service

Casa Castro Services kan ervoor zorgen dat uw klussen in en om uw huis snel en vakkundig gedaan worden. Wij voeren reparaties en onderhoud uit voor particulieren en zakelijke huiseigenaren door heel Nederland. Neem contact met ons op voor een goede service, vakkundig advies en zeer scherpe prijzen.

Een aantal voorbeelden van klussen en reparaties die wij uitvoeren:

- Schilderwerk binnen en buiten
- Stucwerk op alle oppervlakken
- Sanitair en verwarming
- Dak vervanging en reparaties
- Vervanging van glas
- Loodgieters werkzaamheden
- Reparatie van apparaten
- Keukenblad en kastjes vernieuwen
- Laminaat leggen
- Vloer isoleren
- Badkamer betegelen
- Hogedruk reinigen tuinbestrating
- Sierbestrating aanleggen
- Hekwerk plaatsen

Schoonmaak Service aan Huis door Casa Castro Services

Schoonmaak Service aan Huis

Niks is fijner dan in een schoon huis thuiskomen! Casa Castro zorgt ervoor dat het in en om uw huis schoongemaakt is op een professionele manier, met speciale apparaten en schoonmaakmiddelen.

Casa Castro Services werkt alleen met professionele schoonmakers die ervaring, goede referenties en een aantrekkelijk uurtarief hebben. Wij hanteren overal in Nederland dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit.

U geeft aan wat u schoongemaakt wilt hebben: bijvoorbeeld alleen de keuken, of een grote schoonmaak van het hele huis na een verbouwing, een voorjaarsschoonmaak, een schoonmaak voordat u thuiskomt na een vakantie, of zo nu en dan schone ramen: aan u de keuze.

Neem contact met ons op, laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen dat u snel thuis kunt komen in een perfect schoongemaakt huis.

Reiniging Bedrijfspand door Casa Castro Services

Reiniging Bedrijfspand

Uw bedrijfspand geeft de eerste indruk als uw klanten u komt bezoeken. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze indruk goed is en uw bedrijfspand een professionele en representatieve uitstraling heeft. Casa Castro Services reinigt uw pand van binnen en buiten, op een snelle en vakkundige wijze. Niet alleen uw klanten zullen een positieve indruk van uw bedrijf hebben, maar ook uw medewerkers zullen het een plezier vinden om te werken in een schone en frisse omgeving.

Onze ervaren schoonmakers werken met de nieuwste middelen, professioneel materiaal en hebben een aantrekkelijk uurtarief. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of kantoor perfect schoon wordt wanneer het u uitkomt.

Wij doen graag voor u:
- Schoonmaak kantoren
- Schoonmaak liften/ trappenhuis
- Schoonmaak winkelpanden
- Schoonmaken van zonnepanelen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook een schoon huis of bedrijfspand? Vul uw gegevens in, laat ons weten wat u nodig hebt en wij zorgen ervoor dat u snel een vrijblijvende offerte ontvangt.

Volg ons op Facebook