Klus en Reparatie Service van Casa Castro Services

Klus en Reparatie Service

Casa Castro Services, zorgt ervoor dat klussen in- en om het huis snel en vakkundig gedaan worden. Wij voeren onderhoud en reparaties uit voor particuliere en zakelijkehuis eigenaren door heel Nederland. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte. Klanttevredenheid en perfecte oplevering staan bij ons hoog in het vaandel.

Een aantal voorbeelden van klussen en reparaties die wij uitvoeren:

- Schilderwerk binnen en buiten
- Stucwerk op alle oppervlakken
- Sanitair en verwarming
- Dak vervanging en reparaties
- Vervanging van glas
- Loodgieters werkzaamheden
- Reparatie van apparaten
- Keukenblad en kastjes vernieuwen
- Laminaat leggen
- Vloer isoleren
- Badkamer betegelen
- Hogedruk reinigen tuinbestrating
- Sierbestrating aanleggen
- Hekwerk plaatsen

Schoonmaak Service aan Huis door Casa Castro Services

Schoonmaak Service aan Huis

Niks is fijner dan in een schoon huis of thuiskomen! Casa Castro zorgt ervoor dat het in en om uw gebouw schoongemaakt is op een vakbekwame manier, met specifieke apparaten en schoonmaakmiddelen.

Casa Castro Services werkt alleen met professionele schoonmakers die ervaring, goede referenties en een aantrekkelijk uurtarief hebben. Wij hanteren overal in Nederland dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit.

U geeft aan wat u schoongemaakt wilt hebben; bijvoorbeeld alleen de keuken, of een grote schoonmaak van het hele huis na een verbouwing, een voorjaarsschoonmaak, een schoonmaak voordat u thuiskomt na een vakantie, of zo nu en dan schone ramen: aan u de keuze.

Neem contact met ons op, laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen dat u snel thuis kunt komen in een perfect schoongemaakt huis.

Reiniging Bedrijfspand door Casa Castro Services

Reiniging Bedrijfspand

Uw pand geeft de uitstraling van uw bedrijf weer. Wij maken een goede en professionele indruk, schoon en representatief tegenover de klanten. Casa Castro Services reinigt uw pand binnen en buiten, snel en vakkundig. Uw klanten, medewerkers en collega's zullen terecht komen in een schone en frisse werkomgeving.

Onze ervaren schoonmakers werken met de nieuwste middelen, professioneel materiaal en hebben een aantrekkelijk uurtarief. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of kantoor perfect schoon wordt wanneer het u uitkomt. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Speciaal voor bedrijfspanden:
- Schoonmaak van kantoren
- Reiniging van liften en trappenhuizen
- Schoonmaak van winkelpanden en warenhuizen
- Reiniging voor zonnepanelen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook een schoon huis of bedrijfspand? Vul uw gegevens in, laat ons weten wat u nodig hebt en wij zorgen ervoor dat u snel een vrijblijvende offerte ontvangt.

Volg ons op Facebook